Girona

El Banyoles rep el Santfeliuenc en un partit clau

3a divisió. Els d’Adam Fontes volen trencar, amb el suport de l’afició, la ratxa de nou jornades sense guanyar contra un rival directe (16.30 h)

En els últims dos mesos el Banyoles ha sobreviscut gràcies al coixí que va obtenir en la primera volta, però avui li toca fer un pas endavant. I és que, després de no guanyar en les últimes nou jornades i sumar només tres empats, els banyolins volen confirmar les bones sensacions que ha transmès en els dos últims partits, on només li ha faltat el gol. El que és segur és que no hi ha millor dia per retrobar-se amb el triomf, i és que els d’Adam Fontes reben la visita del Santfeliuenc, un dels rivals directes en la lluita per la permanència i fins i tot per evitar la dissetena posició pels possibles descensos compensats. Per tot això, el Banyoles confia tenir avui el suport de la seva afició i fa una promoció amb la qual qualsevol soci pot convidar tants aficionats com vulgui.

Per al partit d’avui Turon, Bech i Ferru seran baixa per lesió, mentre que Quimo i Nil estan sancionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)