2a divisió FEF

L’Olot presenta candidatura

2a divisió B. Els garrotxins esmicolen l’Espanyol B gràcies a dos gols de Xumetra, dos més de Kilian i un de murri de Jordi Masó. Amb 41 punts i salvats virtualment, els olotins miren més amunt

Espanyol b 1 olot 5

ESPANYOL B:Adri López, Carles Soria, Alejandro Pérez, Iago, Ricard Pujol, Damià Sabater, Iván Gil (Quintero, 53’), Ferran Jutglà (Pau Martínez, 81’), Moha, Nico i Kevin Soni (Alberto, 45’).OLOT:Ballesté, Blázquez, Alan, Arnau Comas, Soler, Jordi Masó (Kilian, 82’), Pedro, Chavarría, Xumetra (Moha, 69’), Eloi i Salinas (Peque, 77’).GOLS:0-1 (14’) Xumetra, de penal. 1-1 (34’) Moha, de penal. 1-2 (62’) Jordi Masó. 1-3 (68’) Xumetra. 1-4 (89’) Kilian. 1-5 (94’) Kilian.ÀRBITRE:Díaz Escudero.T.G.:Carles Soria (14’), Iván Gil (37’) i Quintero (72’), de l’Espanyol B, Jordi Masó (26’) i Chavarría (72’), de l’Olot.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 600 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Si pel que fa al joc l’Olot fa setmanes que presideix la taula on mengen els equips amb una proposta més atractiva i ambiciosa, les darreres setmanes els resultats estan permetent als garrotxins fer el desitjat pas endavant que els situï ben a prop de les places més suculentes de la classificació. L’equip dirigit per Raúl Garrido va passar per damunt de l’Espanyol B, un rival directe en la mateixa lluita que va perdre la setena posició en detriment dels olotins, que encadenen vuit jornades sense perdre.

El matx va començar amb el filial blanc-i-blau entossudit a posar fi a la mala ratxa. En el 9’, Moha va fer una conducció marca de la casa i després de retallar un defensa va fer un xutàs que va impactar al pal. L’Olot es va treure la son de les orelles en el 14’, quan Soria va cometre penal sobre Xumetra. El mateix atacant va ser l’encarregat d’executar davant Adri López, a qui va enganyar amb un xut centrat. La diana va anar la mar de bé a l’Olot, que va créixer i tenir més possessió i joc posicional a camp contrari. Desgraciadament, un altre penal va permetre a l’Espanyol B empatar quan millor estaven els garrotxins. En aquest cas, el col·legiat va assenyalar una falta rigorosa d’Arnau Comas a Soria. Moha no va perdonar, i també pel mig, va enganyar Pol Ballesté. Abans del descans, Pedro va tenir temps d’estavellar una pilota al pal després d’un servei de banda que Masó havia pentinat dins l’àrea, en l’última ocasió clara (41’).

Sense aturador

La sortida dels de Garrido del vestidor va ser magnífica. L’Olot va jugar a camp contrari en tot moment, pressionava amb sentit, ofegava el rival i recuperava pilotes en zones calentes. En el 58’, Chavarría va provar un xut creuat que Salinas gairebé desvia davant d’Adri López, i en el 62’, Masó va ser el més murri. Eloi Amagat va servir una falta a la zona de tres quarts que Arnau Comas va pentinar i bombejar. El porter es va empassar la pilota i en evitar l’autogol, Masó va posar-hi la testa per fer l’1-2. Sis minuts després, un nou regal del rival va permetre a Salinas perllongar la pilota a l’espai i deixar sol Xumetra, que una mica escorat va posar la pilota a l’escaire dret de la porteria (68’).

Tot i que l’Espanyol B va intentar retallar distàncies i ficar-se en el partit, l’Olot va manipular el contrincant com va voler i Kilian va arrodonir la tarda amb les seves primeres dues dianes del curs: la primera amb un xut ajustat des de la frontal (89’) i la segona aprofitant una assistència de Moha per marcar a pler (94’).

ELS VESTIDORS

Quan jugues contra un equip fort com l’Olot i no cuides els detalls passa el que ha passat avui
José Aurelio Gay
Entrenador de l’espanyol b
He dit als meus jugadors que són molt grans i que arribarem fins on ells vulguin
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Hem interpretat molt bé els espais i en la segona part hem trobat la seva esquena; de nou hem estat valents i ambiciosos
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)