3a divisió FEF

El forat, cada cop més profund

Mala dinàmica. El Banyoles cau per la mínima contra el Santfeliuenc, un rival directe, i ja encadena deu jornades sense guanyar

BANYOLES 1 SANTFELIUENC 2

BANYOLES:Bartrina, Adrià Prado, Titi, Genís, Pol, Toni (Majo, 59’), Via, Andreu (Moha, 51’), Cris (Henry, 79’), Eric Gispert i Adrià Casanova.SANTFELIUENC:Jaime, Gerard, Juanjo, Kevin, Toro (Porqueras, 89’), Romo (Cabrera, 76’), Collado (Fernández, 58’), Otger, Sani, Alfonso i Sergi.GOLS:0-1 (24’) Collado. 0-2 (48’) Collado. 1-2 (73’) Majo.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:Adrià Prado i Via, dels locals; Sergi, Otger i Fernández, dels visitants.T.V.:Doble amonestació a Genís (53’), dels locals.

La mala dinàmica en què està immers el Banyoles no té sortida, de moment. El conjunt orientat per Adam Fontes va tornar a perdre, després d’encadenar dos empats consecutius, i la sèrie s’allarga ja a deu jornades sense guanyar, amb set derrotes i tres empats. La desfeta recollida ahir al Miquel Coromina i Moretó va ser especialment dolorosa, ja que va ser contra el Santfeliuenc, un rival directe per la permanència que el va avançar en la classificació.

En el duel van avançar-se els visitants, mitjançant una diana de Collado, que va resoldre un contraatac al minut 24. Sense moviments fins al descans, la segona part va tenir un mal inici per als del Pla de l’Estany, ja que novament Collado, després d’una jugada individual, va obrir escletxa per al Santfeliuenc amb el 0-2. I, per acabar-ho d’adobar, poc després, al minut 53, Genís va ser expulsat per doble groga i els locals van veure’s obligats a jugar amb deu fins al final. Malgrat tot, no va quedar sentenciat l’enfrontament perquè, a 20 minuts del final, Majó, a centrada de Cris, va escurçar distàncies de cap i va fer entrar el Banyoles en un partit en què finalment no va aconseguir treure’n res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)