Territorial

Un equip d’un altre món

1a catalana. El Girona B encadena 18 partits sense encaixar ni un sol gol (1.628 minuts) i en l’última jornada, contra el segon, el porter Jonatan Morilla va aturar un penal en el 94

El Girona B pot arribar a fer història. Els números que estan firmant els jugadors dirigits per Àxel Vizuete són ja d’un altre planeta, sobretot en l’apartat defensiu. Els blanc-i-vermells només han encaixat dues dianes en 22 partits de lliga, les dues des del punt de penal, i en les jornades 2 i 3 consecutivament. Per tant, la ratxa gironina sense encaixar s’allarga ja fins als divuit partits, 1.628 minuts en total. La sèrie increïble del filial gironí ha tingut moments màgics i frenètics, com ara en la divuitena jornada contra el Manlleu, en què Youssouf Koita (vuit titularitats i cap gol encaixat) va aturar un penal als osonencs en el 89. Gairebé amb un desenllaç calcat i encara més al límit, Jonatan Morilla, en l’última jornada contra el segon classificat, la FE Grama, va aturar un nou penal en el 94 després de desviar el xut del visitant Cristóbal i enviar l’esfèrica al pal: “Cada victòria i cada porteria a zero és una recompensa a tot el treball fet durant la setmana. Som un equip en què tots ataquem i també tots defensem, no ens volem aturar aquí, som ambiciosos i fins a l’últim partit no volem deixar escapar cap detall”, comenta el porter del Girona Jonatan Morilla, un dels herois en l’últim matx.

El Girona B té un avantatge de vint punts respecte al seu perseguidor a falta de 36 per disputar-se. Amb el títol i l’ascens a tercera al sac, l’únic al·licient és saber fins on portaran la ratxa actual d’imbatibilitat.

Jonatan Morilla
13 titularitats 2 gols rebuts
Les dues dianes encaixades de penal. Va aturar una pena màxima en l’últim matx contra el segon classificat, la FE Grama, en el 93’ (1-0).
Youssouf Koita
8 titularitats 0 gols rebuts
Va aturar una pena màxima en la jornada 18 contra el Manlleu en el 89’ amb el resultat d’1-0 favorable al filial blanc-i-vermell.

EL PROTAGONISTA

Tots ataquem i tots defensem, no ens volem aturar aquí, som ambiciosos i fins a l’últim partit no volem deixar escapar cap detall
Cada victòria i cada porteria a zero és una recompensa a tot el treball fet durant la setmana
Jonatan Morilla
porter del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)