3a divisió FEF

Guanyar per poder continuar somiant

3a divisió. El Peralada visita el camp del Vilafranca (12 h) conscient que només el triomf li permet mantenir el quart a la vista

El Peralada visita aquest migdia (12 h) el Vilafranca, el cinquè classificat –amb una victòria els d’Albert Carbó els passarien en la classificació, sabent que ahir al vespre l’Europa va guanyar al camp del Santfeliuenc–. Això obliga els xampanyers a sumar els tres punts si volen mantenir viu el somni de lluitar les últimes jornades per jugar la promoció d’ascens, i és que amb una derrota els escapulats s’escaparien a set punts. L’altre gran objectiu dels d’Albert Carbó és el de continuar sent el millor equip de la segona volta –han sumat la barbaritat de 18 punts dels 21 possibles– i encadenar la cinquena victòria, la sisena en set partits, però el Vilafranca ha sumat 10 punts dels últims 12 i no perd a casa des del mes de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)