Ho tornen a fer i ja són cinquens

Cinc seguides. El Peralada encadena el cinquè triomf al camp del Vilafranca gràcies a un gol de Bertomeu en la segona part i es consolida com a candidat a jugar la promoció d’ascens

vilafranca 0 peralada 1

VILAFRANCA:Casamayor, Fontanils, Illescas (Micó, 62’), Boira, Jordi Oribe, Ribeiro (Segura, 26’), De la Torres (Luca, 76’), Via, Montserrat, Masqué i Max.PERLADA:Aroca, Canal (Jorge Torres, 82’), Cunill, Romero, Guillem, Èric Vilanova, Pol Gómez, Josu (Arnau Ortiz, 73’), Ritxi, Ferrón i Bertomeu (Sergio Álvarez, 79’).GOLS:0-1 (58’) Bertomeu.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Oribe, Illescas, Via, Casamayor, Ivan León, De la Torre i al tècnic Ivan Moreno, i als visitants Ritxi, Èric Vilanova, Canal, Ferrón i Sergio álvarez.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

Els adjectius per definir el que està aconseguint el Peralada ja s’han esgotat. Ahir, per cinquè partit seguit –sis comptant el del Reus–, els xampanyers van celebrar la victòria al camp del Vilafranca (0-1) i han sumat 21 dels 24 punts possibles en la segona volta que li han permès escalar fins a la cinquena posició. Si una cosa és clara, i ja no cal amagar-se’n, és que, d’aquí al final, l’objectiu és complir el somni de jugar el play-off.

Al camp del Vilafranca, els xampanyers van suar de valent, perquè en la primera part van tenir el control del partit, però no els va servir per generar ocasions clares de gol. De fet, fins just abans del descans cap de les dues porteries va haver de treballar i les ocasions que van arribar al final no van acabar en res. Després de la represa, qui va prémer l’accelerador va ser el Vilafranca, que va collar un Peralada a qui el descans no li va acabar d’anar bé. Però quan semblava que més patien els d’Albert Carbó va arribar el 0-1 en una falta lateral que Bertomeu, a centrada de Josu, va convertir en gol. Un dia més, els xampanyers colpejaven en la segona part i en l’última mitja hora es van poder centrar a contenir els atacs d’un Vilafranca que ho va intentar amb més cor que cap i va topar amb una defensa molt sòlida.