3a divisió FEF

La porteria es fa ben petita

Preocupant. El Banyoles només ha fet tres gols en les últimes onze jornades, la principal explicació de la mala ratxa (4 punts de 33)

El Banyoles travessa una ratxa negativa que l’ha fet perdre bona part del gran coixí que havia aconseguit respecte al descens directe. Els del Pla de l’Estany es troben a només tres punts de l’Igualada, el primer equip que baixaria, després de sumar només quatre punts dels darrers 33 possibles. Els d’Adam Fontes fa onze partits que no guanyen i en aquest tram del campionat només han aconseguit marcar tres gols, i han estat estèrils en les derrotes contra l’Europa –les dues dianes van servir per establir l’1-4 i el 2-4 definitiu– i contra el Santfeliuenc –per posar l’1-2 final.

Les xifres pèssimes en atac són el principal argument que ha fet perdre posicions en la taula a un Banyoles que encara és a temps de regirar la situació, sortir de l’espiral negativa i aconseguir el gran objectiu marcat pel club, la permanència un curs més en la categoria.

Sant Andreu-Banyoles 2-0
Vilafranca-Banyoles 3-0
Banyoles-Europa 2-4
Banyoles-Terrassa 0-0
Granollers-Banyoles 2-0
Banyoles-Vilassar 0-2
Figueres-Banyoles 4-0
Banyoles-Cerdanyola 0-0
Sants-Banyoles 0-0
Banyoles-Santfelieunc 1-2
Horta-Banyoles 0-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)