3a divisió FEF

Sessions col·lectives per videoconferència a Peralada

3a divisií. Entre tres i quatre dies per setmana els xampanyers realitzaran entrenaments dirigits a través de la pantalla pels preparadors físics Aitor Yeto i Jordi Vicens

El confinament ha trastocat tots els plans dels equips de futbol, entre ells el Peralada. Els xampanyers, però, han ideat una fórmula per amenitzar els dies a la vegada que intenten mantenir la forma física tot i l’aturada de la competició fins a nou avís –ahir el president de la FCF Joan Soteras va parlar del 13 o 20 de maig per tornar a competir. I és que la gran majoria d’equips ha preparat treballs individualitzats pels seus futbolistes, però els de l’Alt Empordà, a més, continuen fent sessions col·lectives.

Ho fan a través de videoconferència amb tota la plantilla i membres del cos tècnic connectats a la vegada i la intenció és fer-ho tres o quatre dies a la vegada mentre duri el confinament. “Des del primer moment en què vam ser conscients que no podíem entrenar junts vam pensar en buscar un mètode que ens permetís mantenir el vincle amb la plantilla, i és que els treballs individualitzats estan bé, perquè els jugadors són professionals i ho fan, però poder interactuar i mantenir el contacte és molt important”, explica el tècnic Albert Carbó, que detalla com funcionen aquestes sessions: “Entre l’Aitor Yeto i el Jordi Vicens preparen un treball de força o d’alta intensitat d’uns 20 minuts, però la connexió dura uns 30 o 40 perquè aprofitem per parlar. Normalment s’enfoca l’Aitor, que fa de referència, i nosaltres veiem com treballen els jugadors en pantalles petites. No ho fem pel simple fet de controlar el futbolista, sinó per mantenir-nos units”.

D’aquesta manera el Peralada manté una rutina conjunta tot i una aturada que ha tallat la ratxa triomfal que portaven els xampanyers, que eren els cinquens classificats i el millor equip de la segona volta i ara només poden esperar a veure si la competició es reprèn i quan ho fa. “Mentre no hi hagi un escenari clar no podem planificar res concret. El que esperem és poder acabar aquesta temporada on ara estàvem recollint els fruits de la feina de tot el curs”, assenyala Carbó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)