Girona

L’Olot presenta un ERTO per a tots els treballadors

2a divisió B. El club ja ha presentat la documentació i confia que la mesura ajudi a pal·liar els efectes econòmics i a superar aquesta situació

L’Olot s’uneix als clubs de la categoria, com el Llagostera, que havien presentat un ERTO els últims dies per culpa de les dificultats econòmiques que ha provocat la pandèmia de la Covid-19. La mesura, que encara ha de ser acceptada per les administracions pertinents i s’allargarà mentre duri la situació actual, afectarà a tots els treballadors del club, no només els jugadors, i farà que l’Estat assumeixi la càrrega salarial de l’entitat ara que la competició s’ha aturat i ha congelat les principals fonts d’ingressos.

Fa pocs dies el president del club, Joan Agustí, ja va comentar en aquest diari que l’episodi actual feia alterar “l’estabilitat que l’Olot havia assolit a nivell econòmic i esportiu” i que l’entitat no podia rebutjar les ajudes que oferia el Govern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)