Territorial

MedPlaya premia amb una estada a Salou, un cop superada la situació actual, a aficionats del Girona

El grup hoteler MedPlaya, amb seus a Girona i a Benidorm, va portar a terme una acció el passat 7 de març a la mitja part del partit de LaLiga SmartBank entre el Girona i l’Albacete, l’últim abans de l’aturada de la competició per culpa de la pandèmia de coronavirus. Al descans, i després d’un sorteig a través de les xarxes socials, dues parelles de famílies (pare/mare i fill/a) van tenir l’oportunitat de marcar a Meddy, la mascota del grup hoteler representada en una estrella de mar. Les dues famílies ho van aconseguir i MedPlaya les ha premiat amb una estada d’un cap de setmana al Medplaya Hotel Calypso de Salou que podran disfrutar un cop hagi desaparegut l’alerta sanitària provocada per la Covid-19.

MedPlaya, fundada per l’expresident del Girona Narcís Codina, traspassat fa pocs dies, és un dels patrocinadors principals del Girona i sempre ha mostrat la seva vinculació amb l’esport, el territori i la societat gironina. L’empresa i el club estan estretament vinculats històricament i la cadena hotelera, nascuda a la mateixa demarcació gironina, ha continuat apostant aquesta temporada pels colors blanc-i-vermells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)