3a divisió FEF

“És per felicitar-se poder anunciar la renovació de Pepu Soler”

3a divisió. Javi Salamero, entrenador i gerent del Figueres, ha anunciat en un directe d’instagram la renovació del màxim golejador de l’equip i ha respost a les preguntes dels aficionats

Javi Salamero, entrenador i gerent del Figueres, ha respost a les preguntes dels aficionats sobre l’actualitat del club a través d’un directe d’instagram i ha aprofitat per donar una notícia sobre el futur de la plantilla. Es tracta de la renovació de Pepu Soler, el màxim golejador de l’equip amb 9 gols en el seu debut a la categoria. “És per felicitar-se poder anunciar la renovació de Pepu Soler. És una gran notícia que un jugador empordanès tingui en tan bona consideració la Unió independenment de la incertesa actual del mercat. És la primera però en breu en cauran més”, ha comentat Salamero. De fet, el tècnic s’ha dedicat una estona considerable a comentar quin ha de ser el futur del primer equip del Figueres. “Hem de tenir en compte que el club es va haver de reinventar fa poc i no podem subestimar la 3a divisió. Per parlar de quotes més altes com 2a B abans hem de consolidar una mica el projecte. Ara tenim una plantilla molt i molt jove, amb poc més de 21 anys de mitjana, que està rendint bé i que tinc la seguretat que és capaç de guanyar a qualsevol camp, així que té un futur relativament bo. És cert que ens falta una mica de jerarquia en moments puntuals, però la base per tenir un equip il·lusionant les pròximes temporades ha de ser mantenir una base de l’equip jove i tenir jugadors determinants a 3a divisió que puguin marcar diferències”, ha detallat el tècnic.

ERTO i a l’expectativa

Sobre la situació actual Javi Salamero ha explicat que el club ja ha aplicat un ERTO a tots els treballadors del club i que en el futbol base només cobrarà una quota de manteniment a les famílies. “El club ha estat a l’alçada de l’entitat i esperem que totes les decisions siguin ben rebudes perquè s’han pres amb estima”, ha comentat Salamero.

Sobre el futur de la competició el tècnic no ha volgut mullar-se: “Hi ha tres escenaris possibles. Que es doni la competició per acabada tal i com està ara, que s’anul·lin tots els resultats o que es pugui acabar si hi ha la seguretat que no és un perill per la salut dels jugadors. Personalment qualsevol em sembla bé i jo i el club ens adaptarem a les circumstàncies, com sempre ha fet el Figueres i n’ha sortit reforçat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)