Girona

Maffeo, la rutina i la paciència

Girona. “És dur i avorrit, però quedar-se a casa és el més coherent”, explica el lateral

“Sé que és dur quedar-se a casa. A mi em costa molt i m’avorreixo moltíssim. Però és el més coherent i és el que ens demanen”, explicava Pablo Maffeo. En una tanda de preguntes d’aficionats a través del compte d’Instagram del Girona, el lateral dret relatava com viu el confinament. “Intento seguir la rutina de sempre, com si m’anés a entrenar. S’ha de tenir paciència i ser fort mentalment. Al matí faig exercici i a la tarda descanso, faig videotrucades, jugo a la consola i poca cosa més.”

Maffeo va repassar les seves anteriors etapes a Girona i també el pas nefast per l’Stuttgart, club que l’ha cedit aquesta temporada al Girona. “Va anar fatal, en tots els aspectes. Hi va haver coses pel mig, però ja és un altre tema. Em va servir per veure món i per adonar-me que hi ha persones que no pensen com jo. La resta va ser un desastre.” Encantat de tornar a ser a Montilivi –“soc molt feliç aquí”–, Maffeo espera ser a temps de pujar. “Quan tot torni a la normalitat, espero que l’afició ens continuï donant suport, que s’agraeix molt. Nosaltres ho donarem tot per aconseguir l’objectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)