2a divisió FEF

El CE Sabadell presenta un ERTO

Coronavirus. Aquesta mesura afecta a la totalitat dels treballadors del conjunt vallesà. L’acció, de força major, està motivada per la pandèmia de la COVID-19

El Consell d’Administració del CE Sabadell ha decidit presentar, davant l’autoritat pertinent, un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) per força major que afecta la totalitat dels seus treballadors.“Davant l’excepcional situació d’emergència sanitària que estem vivint amb la propagació de la pandèmia de lA COVID-19, la suspensió temporal de la competició decretada per la RFEF i el greu perjudici econòmic que això provoca”, ha explicat el club vallesà en un comunicat oficial. “El CE Sabadell vol remarcar que aquesta mesura no suposa cap acomiadament dels treballadors, sinó un atenuant per a pal·liar l’impacte econòmic provocat per la crisi de COVID-19, amb la intenció de tornar a la normalitat quan les autoritats competents així ho indiquin. Mentrestant, la principal prioritat de la nostra entitat és i serà vetllar per la salut dels nostres professionals i famílies”, ha afegit el comunicat.

“El Consell d’Administració vol agrair el compromís de tots i cadascun dels seus treballadors, jugadors i tècnics en solidaritzar-se amb aquesta difícil i delicada situació, així com el treball i dedicació de tots els col·lectius professionals i tota la gent compromesa i solidària que treballa sense descans per a combatre el COVID-19 i cuidar de tots nosaltres, entre els quals es troben nombrosos socis i sòcies. Amb tot això, desitgem la volta al més aviat possible a la normalitat i retrobar-nos amb els nostres socis i la família arlequinada per a gaudir novament tots junts d’aquesta gran passió”, ha conclòs la nota publica de l’entitat arlequinada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)