Girona

Les Hortes, a disposició de l’Ajuntament

Girona. El club, que també truca cada dia als socis més grans, posa a disposició del Departament de Salut i del consistori la residència i Montilivi

Una de les primeres mesures que va prendre el Girona quan va començar tot el brot de coronavirus a Catalunya va ser la de desallotjar la residència de Les Hortes, on viuen durant l’any alguns dels jugadors del futbol de base del Girona que venen d’altres països o, fins i tot, d’altres zones del territori. Ara el club ha pres la decisió d’oferir la residència al Departament de Salut i a l’Ajuntament per si pot tenir alguna utilitat durant la lluita contra la pandèmia de la Covid-19. La idea és que, en cas de necessitat, s’hi puguin allotjar professionals de la sanitat que s’hagin d’aïllar de les seves famílies i no tinguin un lloc on anar, o fins i tot pacients que han d’acabar la quarantena, com es fa en alguns hotels.

Les Hortes, que forma part de l’edifici dels Maristes, no és l’únic equipament que el Girona ha posat a disposició de les administracions, i és que també ha ofert l’estadi de Montilivi per si pot servir per satisfer qualsevol altre necessitat que es tingui.

En contacte amb socis

En relació amb la pandèmia de la Covid-19, el Girona també ha tingut una altra iniciativa. I és que les tres setmanes de confinament comencen a pesar en certs sectors de la població i el club fa uns dies que ha iniciat una mesura per tenir cura dels seus aficionats. Ho fa via telefònica, i és que cada dia els treballadors del club truquen a alguns dels socis de més edat per saber com estan, com estan vivint el confinament i fer passar una estona més amena al sector de la població de més risc i que més pot estar acusant el fet d’estar tancat a casa i, en alguns casos, en solitud. Alguns dels socis –de moment s’han fet vora 200 trucades– ja han agraït públicament a través de les xarxes socials aquest gest.

Aquestes dues iniciatives se sumen a d’altres que ja havia posat en marxa el club, com ara la campanya per recaptar fonts per comprar material per a la lluita contra el coronavirus de l’hospital Josep Trueta, a la qual tots els jugadors estan donant suport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)