Girona

Pep Lluís Martí i els jugadors també contacten amb els socis més grans

Girona. El tècnic i alguns futbolistes s’afegeixen a la iniciativa del club de trucar als abonats i interessar-se per com estan

La iniciativa que va engegar el Girona FC de trucar als seus socis més veterans per interessar per com estan i fer passar una estona amena en ple confinament pel coronavirus està tenint molt bona reacció. Els empleats del club van començar a fer trucades als socis de més edat la setmana passada, i ara s’hi han afegit alguns jugadors del primer equip i també l’entrenador, Pep Lluís Martí. Algun dels socis a qui han trucat els blanc-i-vermells han agraït el gest en missatges a les xarxes socials. Aquesta és una de les iniciatives que ha impulsat el Girona arran de la crisi sanitària. El club també va posar en marxa una campanya de recaptació de fons per a l’hospital Josep Trueta, amb l’objectiu d’acabar recollint 25.000 euros dels aficionats i afegir-hi 25.000 euros més de la seva butxaca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)