Girona

“Si el confinament és la solució, no ens hem de moure de casa”

Girona. El mitjapunta madrileny, Samu Saiz, ha participat en una trobada virtual amb els aficionats a través de les xarxes socials del club gironí

Com és habitual des que es va decretar l’estat d’alarma i el confinament de la població, els jugadors del Girona continuen participant en diferents iniciatives que el club engega a través de les xarxes socials. Aquesta tarda ha estat el torn de Samu Saiz, que ha participat en una trobada digital per l’Instagram del club i ha respòs a les preguntes que li feien els aficionats del conjunt blanc-i-vermell.

“És una situació complicada i estar a casa és anormal. Si això és el bé per a tots i ha de ser la solució als problemes no ens hem de moure de casa. Tinc ganes de jugar a futbol però m’adapto a les circumstàncies”, ha comentat Samu Saiz respecte a com està vivint la situació de crisi generada per la pandèmia del coronavirus. El jugador explica com ho està fent per mantenir la forma i arribar de la millor manera possible al reinici de la competició: “Les primeres setmanes va ser complicat ja que plovia i havia de fer coses a l’interior amb peses i bici estàtica. Ara amb millor temps tinc més opcions ja que disposo d’un jardí, a més, estem en contacte amb els companys i els preparadors físics per mantenir-nos el més actius possible”, ha dit el madrileny, que ha admès portar molt malament una nutrició equilibrada i vital per a la seva professió: “Amb el tema de les dietes sempre he estat complicat. Mate [el nutricionista del Girona] m’ho porta a ratlla i intento tenir bona predisposició i cuidar-me.”

Com sempre ha fet quan ha parlat pels mitjans de comunicació, Samu ha admès no haver fer un bon inici de curs, tot i que afirma sentir-se molt a gust al club: “Estic molt a gust al Girona, la gent m’ha tractat molt bé i el club ens posa facilitats en tot. Segur que les coses sortiran bé” ha comentat el futbolista, autor d’una diana en la lliga en els 21 partits en què ha participat (958 minuts de joc).

EL PROTAGONISTA

Estic molt a gust al Girona, la gent m’ha tractat molt bé i el club ens posa facilitats en tot. Segur que les coses sortiran bé
Tinc ganes de jugar a futbol però m’agrada estar a casa i m’adapto a les circumstàncies
Samu Saiz
Mitjapunta del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)