2a divisió FEF

“La lliga s’ha d’acabar sigui quan sigui”

2a divisió B. El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, partidari de finalitzar la competició encara que s’hagi d’allargar molt en el temps: “No pot quedar en res la feina feta durant vuit mesos”

Les opinions són diverses i igual de respectables entre els entrenadors i els diferents representants dels equips de futbol sobre com ha d’acabar l’actual temporada, en fals des que va esclatar la crisi de la COVID-19, ja fa just un mes. Raúl Garrido, tècnic de l’Olot, es mostra partidari d’acabar l’actual lliga sigui com sigui, sempre que primer s’asseguri la salut de tota la població: “Soc partidari d’acabar la lliga sigui quan sigui perquè crec que és el més just per a tots. Tot el treball que hem realitzat durant les 28 jornades disputades no pot acabar en res i quan la salut de tots no corri perill i puguem exercir la nostra professió s’ha de reprendre la competició” comenta l’entrenador valencià del conjunt de la Garrotxa, que afegeix: “L’hem de portar fins a on faci falta i la temporada vinent ja tindrem temps de reajustar-ho tot i acceptar les normes que hagin de venir dictades pel que està passant ara. Ja ens hi adaptarem en el futur. Tot això, insisteixo, quan se’ns garanteixi la salut a tots” reitera.

Bloqueig inoportú

Si bé la situació actual no és agradable per ningú, futbolísticament, l’Olot era un dels equips en millor forma al grup tercer de segona B. Els olotins encadenaven nou jornades sense perdre coincidint amb l’inici de la segona volta del campionat –dinou punts de 27 possibles– i estaven en disposició d’assaltar les posicions nobles de la taula –a cinc punts del play-off, del tercer i del segon classificat.

A més dels resultats i el bon estat de forma de cara el gol, l’assignatura pendent dels garrotxins en la primera volta, el joc exquisit feia somiar a l’entorn del club en provar de fer la gesta d’aspirar fins a les darreres jornades per una posició de play-off d’ascens a segona A, cap obligació, però si una ambició pels futbolistes de la plantilla després d’assegurar amb els actuals 44 punts, el primer objectiu de la permanència i el fet de jugar per quart any consecutiu al bronze.

EL PROTAGONISTA

Tot el treball que hem realitzat no pot acabar en res i quan la salut de tots no corri perill, s’ha de reprendre la competició
Soc partidari d’acabar la lliga sigui quan sigui perquè crec que és el més just per a tots
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
El curs vinent ja tindrem temps de reajustar-ho tot i acceptar les normes que hagin de venir dictades pel que està passant ara
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)