Territorial

Albert Batllosera sumarà un nou curs amb el Lloret

1a catalana. L’exjugador del primer equip afrontarà la seva quarta temporada a la banqueta en la màxima categoria territorial

El Lloret i Albert Batllosera continuaran lligats una campanya més després que el club hagi anunciat l’acord de renovació fins el 30 de juny del 2021. D’aquesta manera, l’exjugador del primer equip selvatà afrontarà la temporada vinent el seu quart any com a entrenador del primer equip. Una vegada s’ha oficialitzat l’acabament precipitat del curs, el club i el tècnic s’han posat d’acord de seguida per mantenir la continuïtat del projecte i de posar fil a l’agulla a la planificació del curs 2020/21: “Estem molt contents de continuar al club. Tot ha estat fàcil. Creiem que el Lloret és un club on es pot treballar, ens sentim estimats, valorats i recolzats”, comenta Albert Batllosera, conscient de les dificultats afegides que hi haurà la temporada vinent per culpa de la Covid-19: “La situació econòmica serà complicada per molts clubs. A la demarcació, el marge de jugadors no és tan ampli com a Barcelona, la competició és molt dura i serà tot un repte”, afegeix el de Vidreres, que mantindrà Alberto Gómez, com a segon entrenador, i Toni Pérez, com a entrenador de porters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)