Girona

Gumbau: “Tenim equip i motivació”

2a divisió A. El migcampista del Girona creu que, si es reprèn la competició, poden ser optimistes en la lluitar per l’objectiu de l’ascens

La plantilla del Girona està preparada per lluitar per l’ascens a primera, si s’acaba reprenent la competició. “Tenim moltes ganes de poder fer el que més ens agrada”, ha comentat Gerard Gumbau en una conversa a l’Instagram del club. El migcampista de Campllong creu que tindran possibilitats d’ambicionar l’objectiu que busquen en una temporada complicada: “Assumir la patacada d’un descens sempre és difícil, i ens va costar canviar el xip. Ara estàvem en un bon moment, de partits sense perdre i de més consistència. Potser aquesta aturada ens haurà anat bé per saber veure que queden onze finals i que tenim equip i motivació per, si es reprèn la lliga, tornar amb les màximes condicions possibles d’assolir l’objectiu”. Gumbau ha explicat que aprofitarà el primer pas del desconfinament de demà per sortir a córrer i ha repassat la seva trajectòria al Cassà, al planter del Girona –“vaig estar a punt de deixar el futbol, però vaig acabar tenint perseverança i vaig poder arribar on em vaig proposar”–, el Barça i el Leganés. Amb una anècdota quan s’entrenava al primer equip del Barça com a plat fort: “Em vaig adormir i, quan vaig arribar a la ciutat esportiva, l’entrenament ja estava. Tots els jugadors em van aplaudir i no sabia on posar-me. És inexplicable el que vaig sentir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)