3a divisió FEF

El Figueres fitxa i renova

3a divisió. La Unió anuncia la incorporació d’Enric Maureta per la propera temporada i la continuïtat de Ivan i Gabri Vidal per una campanya més

El Figueres no s’atura i aquesta tarda ha confirmat a tres jugadors per a la propera temporada; un d’ells fitxat i els altres dos, renovats. El nou futbolista de l’equip serà Enric Maureta. El defensa i la Unió han arribat a un preacord verbal i el jugador de 35 anys s’incorporarà a la disciplina figuerenca la temporada 2020/21. Maureta, amb contracte amb el Mulhouse francès que milita a la Nacional 2, té contracte fins el 30 de juny i quan aquest finalitzi signarà amb el Figueres. El central de Vilafant, que és a Figueres des de fa gairebé dos mesos ja que va tornar quan va esclatar la pandèmia, es convertirà en un autèntic reforç de nivell pel Figueres i tornarà a jugar a la seva terra després d’haver voltat, a més del Mulhouse, al Cornellà, l’Ebro, el Burgos, el Cartagena i els filials d’Osasuna i Espanyol.

D’altra banda, els dos jugadors que seguiran vestint la samarreta figuerenca son els els germans Ivan i Gabri Vidal. Els futbolistes de 24 anys continurant una temporada més i sumara la seva segona a l’entitat. Ivan, davanter, ha marcat 8 gols en 23 partits, 22 com a titular, sent el segon màxim realitzador de l’equip enguany. Gabri, migcampista, ha disputat 16 partits i ha anotat un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)