2a divisió FEF

La Covid-19 evita el duel gironí entre l’Olot i el Llagostera

2a divisió B. Aquesta tarda s’hauria d’haver disputat el duel gironí entre els dos equips de la demarcació que competeixen al bronze, un partit que hagués estat d’allò més vibrant tenint en compte com va acabar l’anada a Llagostera, amb un gol en l’afegit dels locals i la indignació olotina

La Covid-19 ha frustrat les grans cites del calendari esportiu a tot el món. Concretament al futbol gironí, una cita esperada per a molts aficionats era la disputa del duel gironí a segona B entre l’Olot i el Llagostera a terres garrotxines. Els dos conjunts haurien afrontat el partit amb comptes pendents, sobretot els olotins, després de com va acabar l’enfrontament de la primera volta jugat el 14 de desembre al municipal de Llagostera. L’equip dirigit per Oriol Alsina es va endur els tres punts en joc gràcies a una diana en el temps afegit de Sascha, un gol que va encendre els ànims ja crispats dels de la Garrotxa, que havien aguantat el 0-0 després de patir dues expulsions –de Xumetra i d’Arnau Comas–, un fet que va fer esclatar Raúl Garrido en la sala de premsa.

Tendències antagòniques

El partit al municipal d’Olot havia d’enfrontar a dos equips que, a priori havien de lluitar per objectius diferents. Si bé en l’inici de la pandèmia, els olotins travessaven pel seu millor moment de joc i de resultats –encadenaven nou jornades sense perdre i es trobaven a cinc punts del quart, el tercer i el segon classificat–, els llagosterencs perdien posicions en la taula després d’encadenar onze partits sense vèncer –precisament l’última victòria va ser contra els olotins.

Entre aquestes dinàmiques i la que hauria d’haver estat l’actual jornada 36 del campionat, que hagués enfrontat als dos representants de la demarcació, s’haguessin disputat set partits, 21 punts que haguessin pogut capgirar les tendències i els objectius de cadascú.

El duel gironí, encerclat en el calendari, segur que hagués fet emplenar les graderies del municipal en una tarda de clima agradable com la d’avui i amb el campionat enfilant les últimes jornades –només n’haguessin quedat dues per disputar-se després del matx– amb qui sap si lluitant per accedir al seu primer play-off d’ascens els olotins, i salvant la categoria sense patiments els llagosterencs.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)