Girona

El Lleida demana a l’ajuntament que obri el camp

2a divisió B. El club envia una instància a l’ens perquè reobri la instal·lació per tal de "reprendre els entrenaments d’una forma digna i adequada"

Després d’haver rebut el protocol bàsic d’actuació per a la tornada als entrenaments i el reinici de les competicions federades i professionals emès pel CSD, el Lleida ha fet arribar una instància a l’Ajuntament de Lleida per què es reobrin les instal·lacions del Camp d’Esports. El club de segona B, que anava cinquè en la classificació del grup 3, demana a l’ens que reobri les instal·lacions, tancades des del passat 12 de març arran de la crisi generada pel coronavirus, per tal que l’equip lleidatà “pugui reprendre els entrenaments d’una forma digna i adequada conforme a la seva categoria de futbol professional, un cop coneguda la intenció del CSD perquè es reprenguin els entrenaments i, fins i tot, les competicions”. A més, l’entitat ha sol·licitat que “es posi en marxa la totalitat de requisits que exigeixen les pàgines 9, 10 i 11 del Protocol del CSD” i que “s’adjunti el protocol de seguretat vigent i aplicable en relació a l’estadi municipal del Camp d’Esports”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)