Territorial

El Lloret ja pensa en la temporada que ve

1a catalana. El president del conjunt selvatà, Eduard Coloma, reacciona als canvis que viurà el futbol. L’equip encarava un projecte il·lusionant però la Covid-19 ho ha capgirat tot

A un any de la celebració del centenari del club, el Lloret vol anar fent passos. Després d’un inici de temporada irregular, l’equip començava a veure la llum i el bon joc es convertia en una victòria en l’últim partit contra el Mataró, amb un gol del màxim golejador de la lliga Rubén Martínez a les acaballes de la primera part. Tothom ja pensava que seria l’inici d’una bona ratxa de resultats, però la Covid-19 ho va frenar tot. “Estic convençut que auríem acabat la temporada més amunt de la taula, però és el que hi ha i ara el que ja estem fent és planificar la temporada que ve”, aclareix el president, Eduard Coloma, que expressa el seu maldecap: “Estem preocupats perquè aquesta crisi ens afectarà esportivament i econòmicament. Estem fent números i intentarem que la institució tingui un exercici viable aquests propers mesos per arribar en bones condicions a l’any del centenari. Cada dia ens reunim virtualment amb la junta i el director esportiu i seguirem vetllant perquè el club surti el menys perjudicat possible d’aquesta crisi”. El president de l’entitat té una il·lusió que espera que es pugui fer realitat a mitjà termini i segons declaracions “ningú em traurà el somni de fer pujar l’equip a 3a divisió. Tot i això, sóc realista i puc percebre que la crisi d’aquest any no ajuda gens. En les temporades vinents haurem d’aguantar a primera catalana de la millor manera possible, amb un pressupost retallat i molt limitat. Hem renovat l’equip tècnic amb l’Albert Batllosera al capdavant i de ben segur que farem una molt bona temporada”.

Ascensos sí, descensos no

El club de la Selva, davant d’aquesta situació excepcional, considera que la temporada hauria d’acabar amb ascensos però sense descensos. “La FCF ha fet el correcte. Donar per finalitzada la temporada és una solució lògica veient com s’està vivint el confinament. El fet que la delegació de Girona hagi contactat amb cada institució és positiu per així mantenir una bona comunicació entre federació i clubs. Des del Lloret pensem que hi ha d’haver ascensos però en cap cas descensos. Ara bé, també creiem que la decisió de sotmetre a un referèndum a tots els clubs no és la solució més adient, ja que és donar tota la responsabilitat als equips. Ha de ser la mateixa federació la que ha de prendre la decisió. Nosaltres els ho hem traslladat això i veurem quines decisions prendran a partir d’ara”, conclou el president Eduard Coloma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)