2a divisió FEF

Acatament amb recança

2a divisió B. L’Olot dona suport a la decisió final de la federació, tot i que la considera incoherent pels criteris diferenciats en els ascensos i descensos

El somni de l’Olot de jugar una promoció d’ascens a 2a A es va trencar dimecres amb la proposta definitiva de la federació espanyola sobre les competicions no professionals, en què només els quatre primers de cada grup jugaran el play-off, i avui quedarà enterrat un cop quedi aprovada per la comissió delegada i sigui oficial a tots els efectes. Però, a diferència d’equips com ara el Lleida, que estudien emprendre accions legals contra la decisió, el club olotí ha decidit acceptar les mesures que s’imposen. “És una crisi externa al futbol i és complicadíssim decidir. A última hora la paraula és del Ministeri de Sanitat i té informacions que no sabem. Per tant, hi donem suport i hi votarem a favor”, explica el president, Joan Agustí. Tot i aquest acatament de la decisió, el cert és que l’Olot no hi està d’acord. “Pensem que no és una decisió coherent, i és que si no hi ha descensos no hi hauria d’haver ascensos i, en cas que n’hi hagi d’haver, haurien hagut de participar-hi més equips. És important saber per què es fan les coses i, si no hi ha descensos perquè queden partits per jugar, has de tenir la mateixa consideració amb els equips de dalt. Es fa una cosa amb els de baix i al revés amb els de dalt...”, exposa Agustí amb resignació.

En la mateixa línia del club ho ha viscut la plantilla. “Que no hi hagi descensos es podia entendre si es recompensava més equips de dalt. No hem vist la recompensa de la feina feta”, manifesta Garrido, dolgut per no poder completar la temporada: “Sento pena i ràbia perquè estàvem en un moment dolç i tenia la sensació que podíem fer història. És una decisió difícil d’acceptar perquè no hem pogut posar el colofó que creia de veritat que podíem posar a aquesta temporada.”

El Peralada, orgullós

Qui s’ha trobat en una situació molt similar que l’Olot és el Peralada, que encara estava més a prop del play-off. Els xampanyers eren cinquens, a només tres punts del quart, accepten la decisió amb resignació, però sobretot molt orgullosos de la temporada que han fet. “Si no hi ha descensos no hi hauria d’haver campió, però acatem la decisió. No hi ha cap més opció. Hauria estat un gran premi però fredament el nostre projecte mai ha estat pujar. És un orgull quedar cinquens”, diu el president del Peralada, Miquel Llobet.

LA VALORACIÓ

Donem suport a la proposta, però és incoherent. S’ha reconegut els de baix i no els de dalt
Joan Agustí
president de l’olot
Sento pena i ràbia perquè estàvem en un moment dolç i tenia la sensació que podíem fer història
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)