2a divisió FEF

L’alegria va per barris

2a divisió B. Satisfacció general dels clubs beneficiats per la decisió de la FEF d’acabar la lliga, i enuig del Lleida i l’Olot, que es queden sense premi

La FEF ratificarà avui la decisió de donar per acabada la segona divisió B, i bona part dels equips catalans de la categoria estan satisfets ja que implicarà que no hi hagi descensos (hi havia quatre conjunts del país implicats en la lluita) i que es disputi la promoció d’ascens (tres catalans jugaran el play-off). El nou escenari, però, mostra alguns punts febles que els clubs perjudicats han subratllat.

El Lleida i l’Olot s’han quedat amb la mel a la boca. Els blaus es queden a tres punts i els de la Garrotxa a cinc, tot i ser un dels equips més en forma del campionat fins que es va aturar. “Quina pressa hi ha per acabar?”, es pregunta el president del Lleida, Albert Esteve, que estudia portar-ho a la justícia. “Hem enviat una instància a la FEF, la nostra posició és molt clara des del principi: hi ha dret al treball. I des del punt de vista sanitari, si es pot jugar, s’ha d’acabar la competició. Si no es pot, que no jugui ningú”, manifesta en la mateixa línia que Joan Agustí, president de l’Olot: “ Ja que han estat originals per buscar la manera que els de baix no quedin perjudicats, podrien haver buscat l’originalitat premiant els que lluitaven per entrar a la promoció i tenien possibilitats.” L’Espanyol B, a set punts, també ha quedat perjudicat però el club blanc-i-blau, igual que el Barça i el Nàstic, vol esperar que la decisió sigui oficial per pronunciar-se.

Beneficiats

El Sabadell i el Cornellà són a l’altra cara de la moneda ja que jugaran la promoció d’ascens. “Sempre podria ser millor o pitjor, però la solució que es proposa és la més adient, tenint en compte l’excepcionalitat que vivim”, reconeix Esteve Calzada, president arlequinat, a Ràdio Sabadell.

El Llagostera, el Nàstic, el Prat i el Badalona posen fi a un malson salvats pel decret. “Es prengués la decisió que es prengués no seria al gust de tothom”, manifesta Oriol Alsina, entrenador dels llagosterencs. “Ho trobem correcte. Era complicat fer baixar equips quan encara faltaven deu jornades per acabar la competició”, admet Miguel Ángel Sánchez, del Badalona. “Era d’esperar, però el més adient hauria estat anul·lar la temporada”, manifesta Luis Quiñonero, el màxim mandatari del Prat. “Perquè serà impossible que es pugui jugar la promoció d’ascens. Si hi ha equips de segona A que no poden complir el protocol sanitari que exigeix el CSD, és impossible que a la segona B es pugui complir”, hi afegeix.

La solució que es proposa és la més adient tenint en compte les circumstàncies
Esteve Calzada
SABADELL (3r classificat)
És la mesura més reglamentària possible: es respecten els mèrits esportius
Álex Talavera
cornellà (4t classificat)
Si es pot jugar, s’ha d’acabar la lliga; si no es pot, que no jugui ningú. Quina pressa hi ha per acabar?
Albert Esteve
lleida (5è classificat)
Ens hauria agradat acabar les jornades que quedaven. Hauria estat el més just
Nacho Castro
tècnic de l’andorra (9è cLASS.)
La decisió és encertada. És el més normal i raonable si ho mirem sense partidismes
Oriol Alsina
tècnic del llagostera (13è)
Era d’esperar que passés això, però el més adient hauria estat anul·lar la competició
Luis Quiñonero
ae prat (17è classificat)
Hauria estat una putada fer baixar els quatre últims, però també que no puguis lluitar pel premi
Joan Agustí
olot (8è classificat)
Era complicat fer baixar equips quan encara faltaven deu partits per acabar la competició
Miguel Ángel Sánchez
badalona (19è classificat)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)