3a divisió FEF

El Peralada rep la notícia amb una tristesa dolça

3a divisió. El club xampanyer, cinquè classificat, lamenta quedar-se a les portes del ‘play-off’ però accepta la resolució i celebra una temporada d’èxit

Quatre punts després de 27 jornades és el que ha separat el Peralada de la quarta posició i de guanyar-se el dret a jugar la promoció d’ascens a segona B. Una diferència molt curta, i més tenint en compte que els xampanyers havien sumat 21 dels últims 24 punts en joc i eren, de llarg, l’equip més en forma de la lliga. Amb aquest condicionant lògicament la resolució de la FEF ha deixat una sensació de tristesa a l’Alt Empordà, però el club xampanyer té clar que només la pot assumir i respectar. “És una decisió extraordinària perquè la situació ho requereix i no tenim altre remei que acceptar-ho. Potser el més just era una altra cosa però és respectable”, diu el president, Miquel Llobet. En la mateixa línia es pronuncia el tècnic, Albert Carbó, renovat abans de l’aturada: “Un cop coneguda la decisió sents tristesa. No per mi, sinó per l’esforç que havia fet tota la plantilla i el que estava fent durant el confinament. Hi ha hagut pics d’ànim en aquesta aturada, i és que primer teníem il·lusió de reprendre la competició, després d’una promoció entre vuit equips, però al final res. Sap greu la decisió final però és molt respectable i els quatre primers són els que s’ho mereixen més.”

La tristesa de veure com el somni del play-off s’ha escapat, però, no ha impedit que el Peralada tanqui la temporada amb un gran somriure. “Ara són dies de fer balanç i analitzar les coses en fred. Amb l’inici de temporada tan complicat que vam tenir hem aconseguit superar els obstacles i escalar posicions. Acabar cinquens ens deixa molt satisfets”, diu Carbó. De fet, el cert és que l’ascens no entrava en cap dels guions del club, així que la sensació d’escapar-se el premi no és ni de bon tros un fracàs. “Era un premi al treball de tots, però el projecte era continuar a tercera i potser ha estat un senyal del destí. Després que el Girona ens deixés amb una mà al davant i una altra al darrere hem consolidat el projecte del club i hem acabat en una cinquena posició que és un orgull”, hi afegeix Llobet.

EL VESTIDOR

Era un premi, però el projecte era continuar a tercera. Potser és un senyal del destí
Miquel Llobet
president del peralada
La decisió és del tot respectable i els quatre primers són els que es mereixen més el «play-off»
Albert Carbó
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)