3a divisió FEF

La Unió, a l’expectativa amb il·lusió i interrogants

3a divisió. El Figueres no patia per cap de les possibles decisions de la FEF però aplaudeix que no hi hagi descensos i espera amb ganes el curs que ve

El Figueres ha viscut amb molta tranquil·litat aquest procés de presa de decisions sobre la resolució de la temporada 2019/20, ja que no en podia rebre cap dels efectes. Per això la decisió final s’ha rebut amb una certa naturalitat i la sensació que s’ha aplicat el sentit comú. “Que no es podia seguir jugant ni reprendre la competició era lògic. La salut és el més important de tot i, com s’ha vist, no fa excepcions. La malaltia per desgràcia s’ha emportat molta gent. És la decisió que s’havia de prendre”, destaca el president de la Unió, Narcís Bardalet, que sobretot, i com un defensor des del primer dia, celebra que no hi hagi descensos: “Des del primer moment ja vam dir que no hi hauria d’haver descensos, i s’ha fet el correcte. Hi ha gent que ha patit molt, sobretot a Igualada, i el futbol ha de ser una eina de cohesió i s’ha de tenir en compte. Els altres clubs no són enemics, són rivals.”

La mirada al futur

Un cop tancat el capítol de la temporada 2019/20 amb la sensació que s’ha fet el correcte, ara el Figueres ja està centrat en una temporada que ve per a la qual encara queden moltes coses per definir. “Ara mateix ens trobem a l’expectativa i amb moltes ganes de tornar a començar. Aquest període ens ha deixat com una síndrome d’abstinència amb el futbol. Per això tenim molta il·lusió, a la vegada que es generen molts interrogants per saber com serà tot plegat”, valora Bardalet, conscient que res tornarà a ser igual: “Els clubs no professionals s’hauran de reinventar, i és que després de tants mesos sense ingressos queda clar que la situació econòmica serà un problema i s’haurà de buscar una nova fórmula. Ara, més que mai, és moment d’aplicar el rigor econòmic que aquesta junta sempre ha defensat.”

LA VALORACIÓ

No es podia pensar a jugar i des del primer moment hem defensat que no hi havia d’haver descensos. La decisió és correcta
Els clubs s’hauran de reinventar. Més que mai és el moment d’aplicar el rigor econòmic
Narcís Bardalet
president del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)