Territorial

El juvenil del Girona, d’acord a no reprendre la lliga

Divisió d’honor juvenil. El tècnic Àlex Marsal veu normal que la federació espanyola hagi decidit posar el punt final a la temporada per evitar el risc que suposava tornar a jugar

A banda de les lligues de segona B, tercera divisió i la lliga femenina la decisió que va ratificar divendres la comissió delegada de la federació espanyola afecta també les màximes categories del futbol base, la divisió d’honor juvenil. Això ha fet posar el punt final de la temporada a l’equip d’Àlex Marsal, que després de dues ensopegades havia caigut a la vuitena posició, però confiava escalar alguna posició en les cinc jornades que faltaven per acabar aquesta temporada.

Des del vestidor del juvenil A del Girona, però, la decisió de donar per acabada la lliga s’ha rebut amb els braços oberts, i és que s’entén que no tenia sentit tornar a jugar. “És el més lògic, sens dubte. Si es pot jugar a primera i segona A ja serà molt. Hem de tenir clar que hi ha altres prioritats que tornar a competir i més en el cas d’adolescents. Encara més, en aquesta categoria en què els desplaçaments són llargs i es fan amb autocar. No es podia reprendre”, manifesta Marsal. El tècnic explica també com s’han gestionat aquestes setmanes: “Ha estat complicat perquè no estàs acostumat a estar tan apartat d’un camp de futbol. Ens hem hagut de reinventar amb sessions virtuals per fer una mica de treball però sobretot per mantenir el contacte i mantenir l’aspecte emocional. Per a un adolescent de divuit anys és molt difícil quedar-se tancat a casa i els hem intentat ajudar en tot el que hem pogut.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)