2a divisió FEF

El Lleida Esportiu manté ferma la seva postura

2a divisió B. Els del Segrià emeten un nou comunicat defensant que garanteixen la seguretat dels seus jugadors i treballadors per reprendre l’activitat i que no han rebut cap notificació oficial de la FEF en que es doni per no acabada la competició

El Lleida ha emès un comunicat a través de les seves xarxes socials per mostrar, una vegada més, la seva posició ferma de continuar competint tot i que la FEF ja ha decidit donar per acabada la competició precipitadament i organitzar un play-off exprés entre els quatre primers classificats de cada un dels quatre grups de segona B –els blaus eren cinquens en la taula abans de l’aturada per culpa de la Covid-19.

El conjunt lleidatà al·lega que no ha rebut cap notificació oficial per part de la FEF en què es doni per no acabada la competició i que totes les comunicacions de l’ens han estat virtualment per xarxes socials o la pròpia pàgina web de l’estament.

El Lleida exposa que els serveis jurídics del club estudiaran les publicacions de la FEF, que s’oposa a la decisió unilateral de l’ens de posar fi a la competició i canviar les regles de joc, a més de reiterar que compleix amb tots els requisits que el propi Consejo Superior de Deportes (CSD) ha marcat, amb els protocols i els recursos humans necessaris, per la tornada dels esportistes professionals. A més, des del club de la Terra Ferma reivindiquen el dret de treballar de tots els seus jugadors, cos tècnic i empleats després de considerar que les resolucions de la FEF podrien ser contradictòries amb l’ordenament jurídic.

Per tot això, l’entitat presidida per Albert Esteve torna a amenaçar en emprendre accions legals de caràcter civil, contenciós-administratiu i penal contra la decisió presa per la FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)