2a divisió FEF

Pitu complirà el seu novè curs en el Llagostera

2a divisió B. El migcampista de Salt, tota una institució en el club, tornarà a ser clau damunt de la gespa i assumeix la coordinació del futbol 7

La primera renovació del Llagostera de cara a la temporada 2020/21 no podia ser qualsevol. Pitu Comadevall, tot un referent i una institució en el club gironí, complirà la novena campanya com a blau-i-vermell després d’arribar a un acord per prolongar el vincle. El migcampista de Salt, a més, assumeix galons en l’entitat i serà el coordinador del futbol 7 llagosterenc.

El darrer curs, Pitu Comadevall ha viscut un calvari per culpa d’una greu lesió al genoll que es va fer fa gairebé un any (el 25 de maig del 2019), en l’eliminatòria d’ascens a segona B contra el Portugalete. Tot i esforçar-se en la recuperació, el mig no va arribar a punt a l’obertura del mercat d’hivern i en el curs de retorn a segona B s’havia quedat sense fitxa. Amb més temps per recuperar-se i la motivació i les ganes intactes per continuar mostrant la seva qualitat tècnica i el lideratge damunt del camp, Pitu no s’ha pensat el fet de renovar un curs més als seus 36 anys, per treure’s així l’espina de l’última lesió.

El mig va arribar al Llagostera l’estiu del 2012 procedent de l’Hospitalet i, tot i que va fer un breu parèntesi de pocs mesos per jugar en el Pune City de l’Índia el 2016, encadenarà nou cursos amb el Llagostera, club amb el qual ha aconseguit un títol de segona B i un ascens històric a segona A, i, l’any passat, un títol de tercera i un ascens al bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)