2a divisió FEF

L’Olot allarga el vincle del director esportiu Sergi Raset

2a divisió B. El de Sant Gregori serà l’encarregat de dissenyar la plantilla per cinquena temporada consecutiva després de l’estrany final que ha tingut un curs prometedor

L’Olot ha fet oficial la renovació del director esportiu Sergi Raset, que va arribar al club al final de la temporada 2015/16 i des de llavors ha estat l’encarregat de confeccionar una plantilla que ha anat polint amb els anys, donant importància sempre a mantenir el bloc amb el handicap que suposa la filosofia de tenir jugadors formats només a Catalunya o als Països Catalans.

Ara el de Sant Gregori assumeix el repte de construir una plantilla per cinquena temporada consecutiva, una feina avançada perquè alguns jugadors ja han estat renovats automàticament, com Alan Baró. El gran repte que li espera, això sí, serà el d’intentar mantenir el tècnic Raúl Garrido després dels bons resultats que ha aconseguit el valencià en els dos últims anys i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)