3a divisió FEF

El Banyoles pacta un acord de filiació amb el Cornellà

3a divisió. Els banyolins podran donar sortida i tenir sota control a tots aquells jugadors que acaben l’etapa de juvenils i no tenen lloc al primer equip

El Banyoles ha anunciat un acord de filiació amb l’Agrupació Esportiva Cornellà del Terri. El pacte entre els dos club permetrà als banyolins donar sortida als jugadors que acaben l’etapa de juvenil que no tenen lloc al primer equip. El Cornellà competeix actualment a la quarta catalana i es nodrirà dels primers futbolistes procedent del Banyoles ja el curs 2020/21, en què precisament el fins ara entrenador del juvenil A del club, Francesc Ayats, dirigirà el primer equip cornellenc.

Amb la filiació, els dos clubs sortiran beneficiats d’un acord que permetrà enfortir el futbol del Pla de l’Estany: “Ens permetrà cobrir una manca que teníem amb els jugadors que acabaven l’etapa de juvenil. Ens havíem plantejat fer un equip filial però ho hem provat dues vegades i mai ha sortit bé. La predisposició i la comunicació amb el Cornellà ha estat bona i l’acord serà només en l’àmbit administratiu ja que ells mantindran el nom, la gestió i el control del club”, ha comentat el president del Banyoles, Pau Teixidor.

“Podrem comptar amb jugadors amb projecció que acaben l’etapa juvenil i, a l’hora, el Banyoles continuarà controlant aquests futbolistes en un club del Pla de l’Estany”, ha explicat també el president del Cornellà, Joan Ayats.

Fa tres anys, el Cornellà es va quedar sense primer equip per no disposar d’una base de futbolistes prou consolidada i gràcies a l’acord amb el Banyoles, les dues entitats fan un pas més per solidificar el futbol a la comarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)