Girona

Una decisió de cor

2a divisió B. Raúl Garrido explica que per continuar en l’Olot s’ha guiat pels sentiments: “Estem on volíem”, diu

Amb la competició finalitzada i una quantitat incomptable d’incerteses pel que fa al futur de la propera, l’Olot ara s’ho mira tot amb una certa tranquil·litat, després d’haver-se assegurat dues potes fonamentals en el seu projecte. Renovat la setmana passada el director esportiu, Sergi Raset, el següent pas era l’entrenador, Raúl Garrido, objecte de desig d’altres arran de la bona feina feta en el club garrotxí, i aquest es va fer dimarts amb l’ampliació d’una temporada més. Ahir, en una roda de premsa virtual, es va escenificar l’acord, en un acte en què hi van ser el tècnic, el director esportiu i també la premsa, que va poder fer preguntes. “El primer que em surt per dir és agraïment infinit. Temps enrere el club ja va fer un exercici de confiança cap a nosaltres, i el que ha passat després és bonic. Hi ha hagut una gran sintonia”, va indicar Garrido, que va explicar que, sobretot, ha fet cas al cor per prendre la decisió: “L’aspecte econòmic és important, però potser agraeixo més una trucada del president en la qual em transmet la seva confiança i desig que renovem, o d’en Sergi Raset, o que l’afició i els directius m’enviïn missatges d’estima... L’esforç no és només econòmic, sinó que darrere d’aquesta entitat hi ha un esforç personal. Estem on volíem”, va indicar el preparador, que aquest final de curs també li ha deixat la sensació “d’obra inacabada”.

D’altra banda, Raset també va valorar la renovació de Garrido, que encetarà la seva quarta temporada al capdavant de l’Olot, i va reconèixer que quan es va donar per finalitzada la lliga, la continuïtat de l’entrenador es va convertir en la seva prioritat número u. “Una vegada la FEF va decidir acabar precipitadament la temporada, vam engegar coses; ja s’havien fet coses de planificació, però el primer objectiu era la renovació del cos tècnic”, va afirmar el director esportiu, que també va parlar de la temporada que ve: “El curs 2020/21 serà important per al club i la ciutat, però alhora molt complicat. Necessitem que tothom participi, que els patrocinadors, l’afició, que tothom ens doni suport al municipal.”

Una vegada la FEF va decidir acabar el curs, l’objectiu era la renovació del cos tècnic
Sergi Raset
DIRECTOR ESPORTIU DE L’OLOT
L’esforç no és només econòmic, sinó que darrere d’aquesta entitat hi ha un esforç personal
Raúl Garrido
Entrenador de l’OLOT
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)