3a divisió FEF

Èric Torres, el primer reforç del nou Banyoles

3a divisió. El migcampista de 22 anys fitxa per l’equip de Pitu Batlle després d’acabar la temporada amb el Llagostera B a 1a catalana

El Banyoles ha posat fil a l’agulla a la planificació de la temporada que ve i en els últims dies ja havia anunciat unes quantes renovacions i algunes sortides, però avui ha tancat el seu primer fitxatge, el d’Èric Torres.

El migcampista de 22 anys es converteix doncs en el primer reforç per la plantilla que dirigirà Pitu Batlle, que compta amb una peça més de garanties al mig del camp, i és que tot i la seva joventut ja té força experiència a la categoria. Concretament ha disputat 33 partits a la categoria amb la samarreta del Figueres entre les temporades 2017/18 i 2018/19. Aquesta temporada el de Taialà l’ha acabat al Llagostera B, on va arribar amb el curs començat per ajudar a l’equip a complir l’objectiu de sortir de la zona baixa de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)