2a divisió FEF

Els equips amb dret a jugar el ‘play-off’ s’han d’inscriure o quedaran fora

Futbol semiprofessional. Els equips de 2a B i 3a divisió a qui la federació ha confirmat aquest matí que tenen dret a jugar el play-off han d’enviar la documentació abans de dijous

La federació espanyola ha comunicat aquesta tarda que els clubs que vulguin jugar la promoció d’ascens a 2a A i 2a B s’han d’inscriure prèviament, i és que el fet que la mateixa federació els hagi confirmat aquest matí que són els equips amb dret a fer-ho no els hi classifica automàticament. Per això, si el Barça B, el Cornellà i el Sabadell volen entrar al sorteig del play-off d’ascens a 2a A i l’Hospitalet, el Terrassa, l’Europa i el Sant Andreu volen poder jugar la seva eliminatòria d’ascens a 2a B, han d’enviar la documentació que els reclama la FEF abans d’aquest dijous a les dues de la tarda.

En cas que algun equip no s’inscrigui quedarà exclòs del play-off i això no provocarà que hi hagi un altre equip que ocupi el seu lloc, segons diu el comunicat, i és que es considera que ningú més té el dret a participar-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)