3a divisió FEF

Toni Güell renova i Adrià Prado marxa al Granollers

3a divisió. El Banyoles s’ha assegurat la continuïtat del migcampista i ha anunciat la baixa del jove lateral, que va arribar durant el mercat d’hivern

El Banyoles continua amb un ritme frenètic a l’hora d’anunciar moviments a la plantilla. Avui ha estat el torn de Toni Güell, que vestint els colors del club banyolí per quarta temporada. El migcampista, de 31 anys, ha tingut un paper important aquesta temporada jugant 19 partits dels 27 disputats, acumulant més de mil minuts (1.172). A més, ha estat la del seu debut a la categoria, i és que fins que va aconseguir l’ascens amb el Banyoles Toni Güell havia fet pràcticament tota la seva carrera a 1a catalana.

La continuïtat del migcampista no és l’única novetat del conjunt banyolí, i és que qui deixa el club és el lateral dret Adrià Prado, que avui mateix ja ha estat anunciat com a nou jugador del Granollers. Prado, de 21 anys, va arribar en el mercat d’hivern després de començar el curs al Terrassa i s’havia fet amb un lloc a l’onze, disputant complerts set dels últims vuit partits de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)