2a divisió FEF

Xumetra dona el sí i renova per l’Olot

2a divisió B. El davanter, que encadenarà el seu quart curs al club garrotxí, ha fet una gran campanya i ha empatat amb set dianes amb Álvaro Salinas com a màxim golejador de l’equip

Després d’assegurar la continuïtat del tècnic Raúl Garrido, un dels pals de paller del projecte, l’Olot ha engegat la màquina de les renovacions amb l’objectiu de mantenir la majoria dels integrants de l’actual plantilla de cara el curs vinent. Avui ha estat el torn de Jordi Xumetra, que després d’arribar a l’entitat de la Garrotxa en la segona part del curs 2017/18, encadenarà la seva quarta campanya de vermell. L’atacant de l’Estartit ha quallat enguany la seva millor temporada amb l’Olot, i és que, s’ha convertit en un fix dels esquemes de Garrido, amb 27 partits disputats i 22 titularitats (1.794 minuts acumulats). A més, Xumetra ha pogut fer set dianes empatant com a màxim golejador de l’equip amb Álvaro Salinas, unes xifres molt bones tenint en compte que s’havien disputat només 28 jornades i el marge d’incrementar les xifres era considerable.

Amb aquesta renovació, l’Olot ja té confirmats de cara al curs 2020/21 a Jordi Masó, Alan Baró, Pol Ballesté, Albert Blázquez i l’estartidenc, la primera peça renovada de l’atac.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)