Girona

Alternatives per triar

Els abonats podran demanar el reintegrament del valor dels cinc partits que queden a Montilivi, adquirir un descompte per a l’abonament del curs vinent o fer una aportació amb l’import per a projectes socials de diferents àmbits

El Girona és conscient que els efectes del coronavirus són i seran brutals a tots els nivells i, per això, ha allargat la mà als seus abonats, que no podran veure el seu equip en els cinc partits, com a mínim, que resten per jugar a Montilivi aquesta temporada. Tot i no ser una mesura oficial, el club blanc-i-vermell és realista i assumeix que els enfrontaments dels de Pep Lluís Martí quan es reprengui la competició seran a porta tancada en compliment de les mesures de seguretat establertes, i això deixa els abonats amb cinc partits menys (un 23,8%) dels 21 que entraven en el pagament que van fer en el seu dia. Davant de tot això, l’entitat presidida per Delfí Geli ha proposat tres alternatives de compensació per pal·liar els efectes de quedar-se sense futbol, un servei ja cobrat als 9.501 aficionats, el sostre històric del club, fins i tot més que en els dos anys que va militar a primera.

Una de les alternatives que podran escollir els abonats del Girona és la de demanar el reintegrament del 23,8% (el valor dels cinc partits que es perdran) del preu pagat, ja amb descomptes per la seva localitat en les diferents zones de l’estadi. Qui ho prefereixi, podrà reconvertir l’import estipulat que li correspondria com a reintegrament a un descompte en el preu de l’abonament de la pròxima temporada 2020/21, tot i que el club encara no sap en quina categoria competirà i que, a més, coincidint amb el llançament de la campanya d’abonaments del curs actual ja va anunciar que, en cas d’ascens a primera i de fidelitat màxima, el d’aquesta campanya els sortiria gratuït –se’ls descomptarà el cost de l’actual sobre el preu del pròxim abonament a la primera divisió.

Com a tercera alternativa, els abonats podran destinar els imports corresponents al valor dels cinc partits a reintegrar pel club a projectes socials de diferents àmbits ja siguin sanitaris, educatius, etc. El Girona ja ha anunciat que premiarà tots aquells abonats que escullin la via solidària amb un obsequi en forma de marxandatge a criteri del club.

Terminis i fidelitat

El club blanc-i-vermell posarà en marxa l’elecció de les compensacions quan acabi la present temporada habilitant un espai a l’àrea de soci de la pàgina web del club perquè cada abonat esculli la seva opció preferida, i és que, en cas de no optar per cap alternativa, s’activarà automàticament, per defecte, l’opció del descompte per l’abonament del curs vinent.

El Girona, que va establir descomptes de l’abonament del curs 2020/21 si l’equip pujava a primera i si els abonats assistien a un mínim de 19 dels 21 partits, mantindrà aquesta bonificació en cas d’haver assistit a 15 o més partits dels jugats a Montilivi i d’ascens de l’equip.

A MONTILIVI

GIRONA-Racing J. 33
GIRONA-Numància J. 35
GIRONA-Saragossa J. 37
GIRONA-Almeria J. 39
GIRONA-Cadis J. 41

SOBRE EL PREU PAGAT

23,8%
és el valor
dels cinc partits que queden per jugar a Montilivi dels 21 que entraven en l’abonament d’aquesta temporada.

ELS AFECTATS

9.501
abonats
té el Girona, el seu sostre històric en un mateix curs, més que en els dos que va militar a primera divisió.

L’equip s’entrena en grups de 14 per primer cop

Tot i que des de dilluns, amb l’entrada en la nova fase dels protocols de tornada al futbol de la LFP, el Girona ja podia entrenar-se en grups de 14 futbolistes, Pep Lluís Martí i la resta del cos tècnic no van organitzar de nou els jugadors –s’ha passat de 10 a 14– fins ahir, i és que, una vegada establerta la distribució, no hi poden haver canvis en els grups. Com que la confirmació de l’entrada en la nova fase va arribar tard, els gironins van esperar-se fins ahir per fer les primeres sessions en grups de 14 que permeten al tècnic treballar amb més comoditat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)