3a divisió FEF

El Sant Andreu no es conforma i presenta dos recursos

3a divisió. Els quadribarrats esgotarà les vies possibles per recuperar la tercera posició i ha presentat un recurs a la decisió de la jutgessa de competició i un altre al TAD

El Sant Andreu té garantida la seva presència al play-off exprés però no es conforma, i és que els quadribarrats volen recuperar la tercera posició de la classificació i per això avui ha comunicat que ha presentat dos recursos.

Un al TAD contra la decisió que va prendre el Comitè d’Apel·lació de la FEF dijous passat en què li treia els punts del partit contra la Pobla –jugat fa mig any– acceptant el recurs dels tarragonins per alineació indeguda. I l’altre recurs és contra la decisió de la jutgessa de competició per tenir en compte la diferència de gols general per desemptar amb l’Europa en la classificació enlloc del particular, que els andreuencs tenen guanyat per la victòria al Nou Sardenya, i és que el Sant Andreu apel·la que en altres grups s’ha seguit un criteri diferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)