Territorial

Ascensos i sense descensos al futbol amateur

Futbol català. La federació catalana de futbol ha resolt aquesta tarda de manera oficial que seran els primers de cada lliga els que pujaran, també alguns dels millors segons de cada categoria, i que ningú perdrà la categoria

Ja és oficial. La FCF ha anunciat aquesta tarda com resoldrà les lligues del futbol amateur català. No hi ha hagut sorpreses i, tal i com va anunciar L’Esportiu ahir, el màxim organisme del futbol català ha determinat que seran els primers de cada lliga els que pujaran de categoria i, també, que no es produiran descensos. A més, en aquest sentit, no només pujaran els líders en el moment de produir-se l’aturada, ja que també pujaran alguns dels millors segons de cada categoria, dependrà del pla de competició.

“La Junta Directiva de l’FCF acorda resoldre el futbol i futbol sala territorial amateur sense descensos i amb els ascensos marcats pel pla de competicions. En les categories de base tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants”, ha explicat l’ens en un comunicat.

La decisió, adoptada aquest dimecres per unanimitat dels membres de la Junta Directiva, en la reunió corresponent al mes de maig, que ha tingut lloc de forma telemàtica, dona validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions. En aquells grups on els equips hagin disputat un nombre diferent de partits, l’ordre s’establirà a través del sistema de millor coeficient.

Futbol base

En el futbol base també es dona per finalitzada la temporada sense descensos, i es practicaran els ascensos derivats de la cobertura de vacants, pel sistema de millor coeficient, segons el criteri de territorialitat. Això succeirà tant en la categoria juvenil, un cop s’han establert els ascensos a lligues nacionals per part de la FEF, com en la resta de categories, en aquells casos on s’hagin de completar els grups necessaris per a la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)