Girona

El Girona B ja és equip de 3a divisió

Girona. Després d’uns quants intents frustrats i de la incertesa de les últimes setmanes el filial gironí pot celebrar l’esperat ascens. Axel Vizuete, Pau Resta i Ferran López valoren l’èxit

Un cop la federació catalana ha fet oficial que resol la temporada de totes les categories territorials sense descensos però respectant els ascensos marcats en el Pla de Competició el Girona B ja és equip de 3a divisió oficialment. El filial gironí, amb uns números d’escàndol –només ha cedit dos empats i ha encaixat dos gols en tota la temporada–, aconsegueix així la fita que ha estat perseguint els últims anys i per això ho ha volgut celebrar amb un vídeo a les xarxes en el que han participat el tècnic Axel Vizuete i els jugadors Pau Resta i Ferran López, que consideren que l’ascens és el premi a la feina de tot el curs. “Estic molt content i amb un sentiment de satisfacció i felicitat molt gran per poder-ho celebrar. Ens hagués agradat fer-ho junts, amb tots els que hem estat treballant per això des del juliol amb la màxima exigència. No ho hem pogut fer, ni al camp ni al vestidor, però ens queda la satisfacció d’aconseguir un ascens històric. No només pel fet, sinó pels resultats que hem obtingut l’equip. És la feina de tot el cos tècnic, l’equip i la coordinació, que hem seguit una línia de treball seria i hem estat una pinya”, valora Vizuete.

Un dels homes importants fins que una lesió el va obligar aturar-se és Pau Resta, que aquest curs ha debutat com a amateur. “Personalment és un plaer haver ajudat a l’equip a aconseguir aquesta fita i com a jugador de la casa és un orgull”, diu el central. En una línia similar ho ha viscut Ferran López, un dels que l’any passat ja estava a la plantilla: “Aconseguir aquest ascens no ha estat fàcil i menys després de quedar-nos a les portes la temporada passada. Ara ho hem aconseguit sense perdre cap partit i encaixant només dos gols. Això no vol dir que el camí hagi estat senzill, i és que hi ha hagut molt sacrifici de tots per arribar fins aquí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)