3a divisió FEF

Casanova deixa el Banyoles i inicia el ball

3a divisió. El club banyolí perd el seu màxim golejador, que podria originar moviments en cadena en els equips de la demarcació

L’etapa d’Adrià Casanova en el Banyoles va arribar ahir al seu punt final, i és que el club va anunciar que el davanter de Joanetes no continuarà la temporada que ve. Serà una baixa sensible per a l’equip del Pla de l’Estany, ja que tot i no ser titular en els primers partits del curs, Casanova ha acabat sent una peça clau i el màxim golejador de l’equip, amb set dianes, repartides en els 23 partits que ha disputat. A més, Casanova era un dels veterans de l’equip: va formar part de la plantilla que va assolir l’ascens a 3a i ha completat quatre temporades en el club –amb un parèntesi de dos cursos en el Figueres–. La baixa de Casanova s’afegeix a les d’Adrià Prado, Titi Bagué, Majó, Cris del Pozo, Bech, Genís i Via, mentre que de moment el club només ha tancat la incorporació del migcampista Èric Torres.

El mercat dels 9

Com cada any els davanters són el bé més preuat en el mercat, i la marxa d’Adrià Casanova podria comportar una reacció en cadena en la resta d’equips de la demarcació. El destí del punta de Joanetes podria ser el Peralada –els xampanyers fa dies que treballen intensament en la planificació de la plantilla, tot i que de moment no han anunciat cap moviment. Aquesta operació permetria als xampanyers tenir un golejador en l’equip, ja que no tenen assegurada la continuïtat de Marc Medina, autor de vuit gols aquest curs, i que té una oferta important del Figueres sobre la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)