2a divisió FEF

La jutgessa de competició desestima els recursos del Lleida i el Sant Andreu

Futbol semiprofessional. El club de la Terra Ferma demanava que s’anul·lés la resolució i acabar el curs, mentre que els andreuencs lluitaven per recuperar la tercera posició

Les primeres vies que havien explotat tan el Lleida com el Sant Andreu per aconseguir el seu objectiu han quedat anul·lades, i és que la jutgessa de competició ha desestimat els recursos que li havien presentat.

En el cas del Sant Andreu el club demanava que es tingués en compte la diferència de gols particular enlloc de la general, un fet que li hauria permès tornar a avançar l’Europa i recuperar la tercera posició. D’altra banda la petició del Lleida era més complexa, i és que demanava que s’anul·lés tota la resolució que s’ha fet de les competició de 2a divisió B i es disputessin les jornades que resten per acabar la temporada.

Els dos clubs, això sí, mantenen un bri d’esperança, i és que el Sant Andreu té un recurs presentat al TAD perquè no li donin el partit contra la Pobla per perdut per alineació indeguda i el Lleida ha recorregut avui mateix a l’Audiència Nacional la resolució del CSD que ha permès prendre totes les decisions a la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)