3a divisió FEF

Carles Coto es tornarà a vestir amb la samarreta de la Unió

3a divisió. El migcampista es va lesionar de gravetat en el seu debut amb el Figueres al setembre, però es podrà treure l’espina després d’arribar a un acord de renovació amb el club

Carles Coto i el Figueres continuaran junts la temporada que ve després d’arribar a un acord per renovar el contracte del migcampista. D’aquesta manera el jugador i el club es podran treure l’espina que els hi ha quedat aquesta temporada, i és que Coto només ha pogut vestir la samarreta de la Unió durant 35 minuts. I és que després de convertir-se en un dels flamants fitxatges al mes de setembre, el figuerenc va tenir la desgràcia de lesionar-se de gravetat –una luxació al turmell amb afectació al peroné– el dia del seu debut a l’Olímpic de Terrassa i des de llavors ha estat de baixa. De fet, Coto encara continua amb el procés de recuperació, però estarà al cent per cent per iniciar el curs que ve. “Amb la renovació no hi ha hagut res a pensar; aquí m’han tractar com enlloc, és casa meva i jo tinc un deute amb el club. De la lesió em trobo bé, dins dels terminis marcats, i ara tindré més temps si cal per arribar en millors condicions, ja no només de la lesió, sinó físicament, que és important. No crec q hagi de tenir cap problema per iniciar la temporada vinent amb la resta de companys”, assegura el migcampista.

Amb l’acord tancat el Figueres podrà gaudir del talent del migcampista, que després de recórrer mig món ha tornat al club on es va formar juntament amb el Barça per afrontar objectius ambiciosos. “La perspectiva per l’any que ve és bona. Primer volem fer un bon equip, s’han de corregir coses de l’any passat, era un equip molt jove i en aquesta categoria fa falta quelcom més per estar a dalt lluitant pel que el club es mereix, que no és una altre cosa que lluitar pel play-off”, diu el figuerenc.

Coto s’afegeix a les renovacions de Pepu Soler, Ivan Vidal, Gabri Vidal, Carles Gallardo i Abel Fàbregas i als fitxatges de Marc Bech (Banyoles) i Enric Maureta (Mulhouse francès).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)