2a divisió FEF

José Miguel Morales no continuarà al Badalona

2a divisió B. El porter es convertiria en el jugador més veterà de la història de la categoria si hi jugués un partit més

El Badalona ha fet públic aquesta tarda la llista de noms que segur que no continuaran a l’equip la temporada que ve. En aquesta llista hi ha José Miguel Morales, Adri Díaz, Hugo Esteban, Máyor, Kilian Duran, Abel Suárez, Toni Jou, Joel Lasso i Dani del Moral, que acabaven contracte el 30 de juny i el club no els hi farà cap oferta de renovació. Entre aquests noms destaca la presència del porter Morales, un dels jugadors amb més partits a la història del club –en el comunicat el Badalona li obre els braços a seguir al club fora dels terrenys de joc– i que estava a només un partit a la categoria de batre el rècord de jugador més veterà de la història de la categoria –sense l’aturada de la competició ja ho seria. Ara Morales haurà de buscar un nou equip –com va reconèixer en aquest diari fa uns dies encara no pensa en la seva retirada– i s’haurà de veure si li surt una proposta de 2a B que li serveixi per establir el nou rècord o canvia de categoria i es queda amb la mel als llavis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)