2a divisió FEF

Carles Mas, sense dubtes

2a divisió B. El central dona el sí a l’Olot i renova per la temporada vinent. El banyolí (21 partits entre la lliga i la copa i dos gols) sumarà el seu quart curs a la disciplina del conjunt de la Garrotxa

En paral·lel a la incorporació de Juan Delgado (Barakaldo) per a la davantera, l’Olot continua ampliant la llista de jugadors de l’actual plantilla renovats de cara la campanya 2020/21. Carles Mas ha donat el sí al club de la Garrotxa i sumarà el seu quart curs com a olotí. L’exjugador del Girona i el Gavà va arribar a l’entitat l’estiu del 2017 i ha estat sempre un fixe en els esquemes del tècnic Raúl Garrido. Mas, de 27 anys, ha jugat aquesta temporada 20 partits (19 com a titular), ha acumulat 1.666 minuts en la lliga i ha fet una diana, la de la victòria contra el Nàstic (2-1). El banyolí també va participar en el duel de copa al camp dels tarragonins i també va aconseguir l’altre gol que ha fet enguany.

Carles Mas és una assegurança en el perfil esquerre de la defensa de tres centrals que disposa el tècnic valencià, un element indispensable en el creixement de l’equip: Molt content de la renovació, ja serà el meu quart any aquí i estic molt feliç de seguir creixent amb l’Olot, de com anem fent passos endavant per consolidar-nos a la categoria. També és molt bonic veure com tants companys renoven, que la base del grup segueix i volem mantenir aquesta línia ascendent per aconseguir alguna cosa bonica”, ha dit el central del Pla de l’Estany.