2a divisió FEF

El Lleida continua endavant amb els recursos

2a divisió B. El conjunt blau presenta recursos d’alçada i contenciós-administratiu al CSD per la resolució de la finalització del curs a la segona B, i a més sol·licita mesures cautelars a la justiícia ordinària per suspendre les resolucions

Confiats en què la justícia ordinària els hi doni la raó, el Lleida continua endavant en la seva creuada per paralitzar la promoció d’ascens a segona divisió A. El conjunt blau no considera just ni tampoc que els òrgans que van prendre la decisió de donar per acabada la lliga tinguin potestat per fer-ho i per això ha presentat davant la justícia ordinària diversos recursos d’alçada i contenciós-administratiu per aquestes resolucions.

A més, el Lleida demana mesures cautelars que suspenguin les mesures preses per la Federació i el Consejo Superior de Deportes que van determinar la finalització de la temporada i la disputa de la promoció d’ascens amb la classificació de la jornada 28. Tot plegat, en un context de màxima tensió ja que hi ha bases jurídiques que suporten les tesis del Lleida i cert temor a la Federació Espanyola que els recursos tirin endavant i que la promoció d’ascens quedi paralitzada. El president de la FEF, de fet, es reunirà amb el president del Lleida demà per via telemàtica, segons va informar Catalunya Ràdio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)