2a divisió A

El retorn del futbol serà a Vallecas i no a Sevilla

2a divisió A. El Comitè de Competició programa pel dimecres 10 de juny a les 20h els 45 minuts restants del Rayo-Albacete suspès pel cas Zozulya

El retorn al futbol estava preparat perquè el tret de sortida el donés el duel entre el Sevilla i el Betis, deslluït per la falta de públic però sempre vibrant. Avui, però, hi ha hagut un gir inesperat, i el primer partit que es jugarà a l’Estat després de la pandèmia de la Covid-19 serà a 2a A, i és que el Comitè de Competició ha decidit aquest matí que els 45 minuts que resten del duel entre el Rayo i l’Albacete –el duel anava 0-0– es jugaran el dimecres 10 de juny a les vuit del vespre, un dia abans que el derbi sevillà.

Aquest partit s’arrossega des de la primera vola i la pandèmia no havia deixat lliures, així que no hi ha hagut més remei que avançar-lo. Seran només 45 minuts, els que no es van poder jugar després de la suspensió a la mitja part pels crits de “puto nazi” que va rebre el davanter ucraïnès Roman Zozulya per part de l’afició de Vallecas. Curiosament, per culpa d’això el partit ja s’havia d’acabar a porta tancada independentment de les mesures sanitàries contra el virus.

A més, el duel es disputarà amb la normativa vigent quan va començar el partit, així que només es podran fer tres canvis. Tampoc es podran alinear els jugadors incorporats en el mercat d’hivern, ja que no estaven a la plantilla quan es va jugar la primera part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)