Girona

“Tenir una plantilla àmplia segur que ens ajuda molt”

2a divisió A. El central del Girona, Santi Bueno, admet que quan torni la competició el ritme serà vertiginós i el fet de tenir un ventall extens de futbolistes és, sobretot ara, un punt fort de l’equip

El Girona continua preparant la tornada a la competició i manté el ritme d’entrenaments amb la totalitat del grup a les instal·lacions de la Vinya. Els futbolistes dirigits per Pep Lluís Martí afronten els darrers dies abans del duel contra Las Palmas (dissabte 13 de juny a les 21:30 h) amb el convenciment que queden onze finals per disputar-se i lluitar així per l’objectiu: “Sabem que queden onze finals i ens ho prenem partit a partit. No tindrem temps ni per celebrar ni per lamentar-nos, hi haurà molt de cansament, els partits estaran igualats i haurem d’estar preparats per aprofitar les oportunitats que ens doni el tècnic”, ha explicat el central uruguaià del Girona, Santi Bueno, que ha afegit: “No hi haurà temps per a res entre partit i partit. L’objectiu és 100% l’ascens, sobretot hem d’afrontar cada partit com una final, donar el màxim tots, i és que, els canvis aportaran molt. Tenir una plantilla amplia segur que ens ajuda molt.

Bueno ha anat convocat en sis partits de lliga amb el Girona però encara no ha debutat com a blanc-i-vermell en la competició domèstica. Les presumibles rotacions que pugui fer Martí entre partit i partit podrien ajudar-lo a debutar a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)