3a divisió FEF

Pol Tarrenchs renova amb el Figueres

3a divisió. El lateral dret amplia el seu vincle amb la Unió un curs més

Pol Tarrenchs continuarà al Figueres. El jugador de 23 anys vestirà la samarreta unionista per tercera temporada després de renovar per un curs més el seu vincle amb l’entitat. El lateral dret de 23 anys, un dels capitans de l’equip, ha jugat el darrer curs 14 partits i 1.001 minuts.

El jugador de Bescanó, fitxat pel Figueres el gener del 2019 procedent del Palamós, és la vuitena renovació de la Unió després de Pepu Soler, Ivan Vidal, Gabri Vidal, Carles Gallardo ’Gallo’, Abel Fàbregas, Carles Coto i Uri Ayala i amplia la llista de jugadors 2020/21 del club, que ja ha anunciat els fitxatges de Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles) i té l’acord verbal amb Enric Maureta (Mulhouse francès). “No he tingut dubtes per renovar; al Figueres hi estic molt feliç i content amb tot el que m’envolta. Vull agrair la confiança del club per renovar-me, sé que a la Unió em tractaran bé i lluitarem per coses maques” ha afirmat Tarrenchs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)